Suurd Gas Control

Wij zijn een sterk gemotiveerd team van 17 medewerkers. We zijn gespecialiseerd in het meten en ontgassen van containers en de begeleiding bij alle problematiek rond dit onderwerp, van de productie tot het warehouse. Meten is niet alleen ons werk, het is onze passie!

Klantgericht

We werken in een bedrijf waar we zelf graag klant zouden zijn. Dat is een klantgerichte organisatie, die alles in het werk stelt om te ontzorgen en te helpen met hetgeen waarvoor ze ingehuurd wordt. Alles draait om service, meedenken en klantgerichte oplossingen met respect voor uw belangen, medewerkers en producten.

Ervaren

Drie generaties ervaring met gasvormige bestrijdingsmiddelen, tot uw dienst! Toen fumigaties (begassingen) nog overal werden toegestaan, was onze naam een begrip in heel Europa. Begassen is onlosmakelijk verbonden met meten, we komen dan ook niet “vers van de opleiding”. Het voordeel van en verschil tussen een specialist en hobbyist! Wij besteden uw opdrachten nooit uit aan derden, zodat u weet op welke kwaliteit u mag rekenen.

24/7 Service

De logistiek is een sport waarin een 9 tot 5 mentaliteit niet bijdraagt aan uw resultaten. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dankzij onze opdrachtgevers werken wij dagelijks vanuit verschillende strategische plekken in de hele Benelux en zijn dan ook altijd in de buurt.

Visie

“De beste partner in de logistiek is een gezonde organisatie die zo wendbaar is als een eenmansbedrijf en mee kan meedenken met een multinational”. Onze visie is sterker worden door compact, flexibel en zelfstandig te blijven.

Integer

Ons werk kenmerkt zich door flexibiliteit, integriteit, een persoonlijke benadering en innovatieve oplossingen. Deze steekwoorden zult u vaker zien bij ons, sterker nog, u zult ze ervaren!