(Samen)Werkwijze

Onze werkwijze is gericht op het integreren van veiligheid in uw supply-chain, voorkomend van vertraging en met zo min mogelijk inspanning van uw zijde.

Opdrachtverstrekking

Opdrachten kunt u mailen naar info@suurd.nl, we bevestigen deze direct. Een containernummer en datum is voldoende. Als er op locatie of een exacte tijd gemeten moet worden zien we dit graag in uw opdracht terug. U kunt ons 24/7 bereiken op telefoonnummer 078 – 844 99 44.

D-fumigatie, het voordeel van een innovatieve specialist

Om samenwerken te bevorderen hebben wij flink geïnvesteerd in onze mobiele werkplekken. Al onze voertuigen zijn uitgerust met een laptop, printer en mobiel internet. Ons web-based systeem D-fumigatie informeert u real-time met meetrapporten, facturen, adviezen en rapportages. Zo bevorderen we efficiënte communicatie, de beslisser is direct op de hoogte. Wij zijn er volledig op ingericht om mobiel te werken, niet om u in een wachtrij te zetten.

Service in uitvoering

Ongewenste verrassingen en spoedtoeslagen passen niet bij samenwerken. Advies, begeleiding, het verzorgen van een plan van aanpak of awareness meeting zien wij als service. Dit geldt voor iedereen, of u nu 1 of 10.000 containers per jaar ontvangt. Indien u kansen of verbeterpunten voor ons ziet horen we het graag, wij staan open voor tips.

Ad-hoc planning

Als u doorgeeft welke container voor u wordt uitgehaald in Rotterdam, mag de chauffeur ons bellen als de container wordt opgezet. Wij stemmen vanaf hier af met uw chauffeur en wachten de container op langs de A15. De meetresultaten ontvangt u via D-Fumigatie per mail en op papier. In Rotterdam staan we standaard van 6.00 uur tot 21.00 uur voor u klaar, buiten deze tijden in overleg. In geval van nood kunnen wij in heel Nederland binnen 1 á 2 uur op locatie zijn.

Douane / Fyco

Als een container door douane voor een Fysieke Controle wordt geselecteerd, moet hij gasvrij worden verklaard. Dit gebeurt altijd op het adres van, en maximaal 2 uur voor de Fyco. Wanneer u de dag voor de meting aan ons door geeft waar in Nederland dit mag gebeuren, zorgen wij dat we er zijn. Bij nood kunnen wij praktisch de hele Benelux ad-hoc bedienen.

Arbeidsinspectie / Eigen veiligheid

Deze meting mag u op het laatste moment aanmelden, mits de container in de regio Rotterdam gemeten moet worden. Als de meting op uw locatie plaats moet vinden, horen we dit graag de dag voor de meting. Bij nood kunnen wij praktisch de hele Benelux ad-hoc bedienen.

Gasvak

Bij onverhoopte afkeur, door ons of een derde, kunnen wij voor u ontgassen. We staan ruim 12 uur per dag klaar om uw container aan te nemen, een korte mail vooraf is voldoende. Met reachstackers of containerkranen zetten we containers direct af in een van onze beveiligde gasvak, zodat uw chassis direct vrij en inzetbaar is. We kunnen vanzelfsprekend alle soorten containers handelen, van 20 voeters tot koelcontainers.

Voorzetdeuren / Mechanische ventilatie

Een van de voordelen van onze specialisatie is onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van ontgassingstechnieken. Ons modulaire systeem bestaat uit aluminium voorzetdeuren en ventilatieunits, desgewenst te filteren met actief kool.We spoelen met een ongekend volume, om uw container zo snel mogelijk gasvrij te krijgen. Onze voorzetdeuren en ontgassingstechnieken zijn door douane gecertificeerd en goedgekeurd en we beschikken over ruim veertig deuren, in verschillende maten!

Ompakken van afgekeurde containers of lading

Sommige lading is moeilijk of niet gasvrij te krijgen, zolang het zich in de container bevindt. Wij bieden diverse oplossingen voor dit probleem, informeer naar onze maatwerk oplossingen.